Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Uniformer etc. etter Kaptein LEIF E.T.

Historien om Kaptein Leif E.T. (2). TYSKLANDSBRIGADEN.

Historien om Kaptein Leif E.T. Så tjenestegjorde Leif i Brigade 501 i Tysklandsbrigaden. I sambandsavdelingen. I dagene 29. november til 2. desember 1949 ble det ved Brigadens forsorg, avholdt et administrativt kurs i offisersmessen i Schleswig for avdelingssjefer, kvartermestre og transportbefal i den nyge brigaden. Hovedtransportene til Tyskland gikk med "Svalbard" i 5 puljer i tiden 4.-18. februar 1950. Kodeordet var denne gangen "FRAM". Total styrke som ble overført, utgjorde ca. 4300 mann inkludert 25 undervisningsassistenter.

 

Leif E.T. tok befalsutdannelse i Tysklandsbrigaden og ble Sersjant i sambandsavdelingen. På befalsmessen kjøpte han dette håndledd merke i sølv. 

 

- Jeg har 3 av hans komplette uniformer som han brukte i Tysklandsbrigaden. Det er 3 battlejakker, hvor den ene er datert 1944 og de andre er datert 1949. Det er 3 bukser hvor samtlige er datert 1949. Det er 3 engelsk hjelmer med nett på hvor 2 er med løvedekaler. Det er diverse webbing hvor flere er datert fra krigen. Mesteparten av effektene er navnet.

 

- Jeg kommer til å legge ut dette for salg i mars/april

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.