Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Uniformer, hjelmer etc. etter Kaptein LEIF E.T.

Den tredje uniformen Leif E.T. brukte i Tysklandsbrigaden. (1949).

Den tredje uniformen Leif E.T. brukte i Tysklandsbrigaden. Bestående av battlejakke, bukse, hjelm, skjorte med slips, web belte med pistoltaske + amo. taske og feltflaske.

Battlejakke: Denne jakken har tilhørt Leif E.T. og er den siste jakken han brukte i Tysklandsbrigaden før brigaden ble nedlagt og sendt hjem i 1952/53.

I brunlig vadmel uniformstoff. På armen håndpåsydd krigsprodusert norsk flagg og på den andre armen håndpåsydd sen modell krigsprodusert NORGE. Under armmerkene håndpåsydd Sersjant vinker (Se første sort/hvit bilde av identiske armvinkler). Innvendig i jakken stemplet på lommen med målene og årstall 1949. Battlejakken er i stor størrelse ca. 54 og i meget pen stand.

Bukse: I samme stoff og stand som jakken. Buksen er produsert i 1957. Komplett med alle knapper. Buksen er i stor størrelse.

Skjorte med slips: Skjorten er i kakigrønn ullstoff med skredderetikett i ryggen merket 1953. Med kaki glatt slips i glatt bomull. Skjorte og slips er i meget pen stand.

Hjelm: Krigsprodusert engelsk hjelm stemplet ned i metallet under kanten med produsenten, nummer og årstall O.S.S. 474. 1941. Hjelmen har vært lakkert opp av forsvaret og byttet til 1950-talls innmat. Så er det satt på løvedekaler på begge sider også er det satt på det engelske krigsproduserte camo. nettet som ble brukt i Tysklandsbrigaden. Med nettet er dette en fin og meget bra hjelm !!!

Se de siste bilder fra Tysklandsbrigaden hvor alle bruker camo. nett på hjelmen !!!

Web belte med utstyr: Forsvarets grønne web belte. Med pistoltaske og over med amo. taske. Alle delene er i pen stand.

Feltflaske: Kledd med kaki web trekk utvendig og med kork. Så med web reimer med skulderreim. Denne er stemplet 1942. I meget pen stand.

 

Dette er en meget fin uniform med en god hjelm som er kjøpt direkte fra familien.

Varenr.: 16
Vekt: 5.428 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.