Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

WEHRMACHT VENDBAR VINTERBUKSE. Med buksesele. (Grønn/hvit).

WEHRMACHT VENDBAR VINTERBUKSE. Dette er en Wehrmacht vinterbukse som helt sikkert ble brukt av Waffen-SS også. Buksen er sydd i grønn kraftig glatt stoff og er hvit på innsiden. I fronten skrå-knepping på begge sider. På begge sider lomme-flapper med knepping. Med henholdsvis grå og hvitmalte knapper. Nede ved bena stramme-snorer. 2 plasser bak stemplet KASS, så denne buksen har vært brukt i forsvaret rett etter krigen. Komplett med den ene originale bukseselen.

Vinterbuksen er i god størrelse og i meget pen stand.

 

- Denne vinterbuksen stammer fra Målselv.

 

Varenr.: 05
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5050.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.