Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

WEHRMACHT INFANTERI LEUTNANT FRAKK. (Wetter mantel).

WEHRMACHT INFANTERI LEUTNANT FRAKK. Regenmantel/Wetter mantel für Offizier und Unteroffizier mit Portepe.

Frakken er produsert i grønn glatt stoff. Innvendig er det sort gummi så denne frakken er laget som en regnfrakk. Denne modell frakk ble introdusert 10. august 1937. Jeg har over årene hatt 5-6 identiske frakker som denne og som har tilhørt norske frontkjempere. Alle har hatt skulderklaffer for SS-Untersturmfuhrer.

Frakken har 12 knapper i fronten. 2 oppå skuldrene og 2 bak på stramme-hempen. Med 2 skrålommer med lomme-flapper. Med de originale skulderklaffene til frakken: Leutnant i Infanteri. Skulderklaffene er til å kneppe på. Innvendig med grå glatt for også er det hull ved den ene lommen, for å henge offiser dolk eller sverd gjennom.

Størrelse ca. 52.

 

- Dette er en fin og urørt offiserfrakk som stammer fra sør i Norge. 

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.