Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Wehrmacht menig frakk. (1939).

Wehrmacht menig frakk. I grønn uniformstoff. I fronten 12 tyske knapper, 2 på skuldrene og hemper for å kneppe på skulderklaffer. Bak med 2 knapper på stramme stroppen. Nede ved folden 4 bakelitt knapper. På toppen av skuldrene grå lærforsterkninger. Foran med skrå stikklommer og under innvendige lommer med lomme-flapper. Innvendig med mørkebrun saueskinn. Innvendig i lommen stemplet med produsenten + 5-bokstavs koden + M39 (München 1939). Også i den andre lommen stemplet med produsenten etc.

Frakken er i meget pen stand uten skader eller møllhull.

Varenr.: 05
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.