Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / JULE-AUKSJON 2023. (Start 1. desember).

VINTERLUE I SAUESKINN.

VINTERLUE I SAUESKINN. Sydd i hvit saueskinn. Brem i fronten som normalt kan brettes ned men denne er sydd fast. Bak bremmen stemplet med ett blått navne-stempel. Med øreflapper som kan brettes ned. Med knyting. Innvendig med svettebånd i pannen.

Vinterluen er i pen stand uten rifter eller skader.

 

- Denne type vinterlue ble brukt av alle tyske våpengrener også SS. Se de siste bilder av en frontkjemper og tysk personell som bruker samme type lue i Nord-Norge under krigen.

 

Varenr.: 13
Vekt: 0.151 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.