Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Uniformsjakke til en Oberstleutnant i artillerie.

Uniformsjakke til en Oberstleutnant i artillerie. Denne jakken er skreddersydd i grågrønn uniformsstoff. Med 6 blanke knapper i fronten. Med håndpåsydde kravespeil og med nedsydde skulderklaffer. Med rød våpenfarge for artillerie. Skulderklaffene har 1 pips pånaglet så graden er "Oberstleutnant". I halsen doble hemper i sortlakkert metall. Selve brystørnen manglet men man kunne tydelig se skjolder på brystet etter den. Brystørnen er sekundert maskinpåsydd av skredder. Innvendig med grønn silkefòr. Også innvendig i lommene og innvendig i jakkeslagene. Med innerlomme og under med forsterket åpning ved den ene lommen, for å henge paradedolk eller sverd ut fra.

Jakken er godt brukt og den har noen slittasje hull samt noe flekker foran - altså en god combat brukt offiser jakke !!!

 

Uniformsjakken er i stor størrelse ca. 52/54.

 

- Her får man en combat brukt tysk offiser jakke til en hyggelig penge :-)

 

Varenr.: 10
Vekt: 1.124 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 6400.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.