Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

TYSK VINTER-JAKKE I SAUESKINN.

TYSK VINTER-JAKKE I SAUESKINN. Sydd i hvit saueskinn. Med en stor saueskinnskrave med hempe og knapp under. På undersiden stemplet KASS som viser at jakken er blitt stemplet av forsvaret etter krigen. I fronten 4 store knapper og med knapp nede ved hver arm. Under armene luftehull. Innvendig med mørk saueskinn og i ryggen innsydd 3 forskjellige saueskinnsdeler.

Størrelse ca. 50.

Jakken er i strøken stand !!!

 

- Se varianten av en vinterjakke med glidelås, brukt av en SS offiser i Skijegerbataljonen. Det siste bildet viser 3 tyske soldater som bruker identisk vinterjakke, som den som er til salgs her.

 

Varenr.: 07
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3950.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.