Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Transport offiser høylue.

HØYLUE: Transport offiser høylue. Produsert i grågrønn douskin. Med lys blå våpenfarge for transport enheter. Lueørn i aluminium og kokarden er med håndbroderte sølvtråder med metall senter og med rødt stoff i senter. Innvendig med brun lær svettebånd. Med orange lerrets-fòr. Noe micro små møllhull på pipingen etc. ellers en 100 % urørt høylue !!!

Vekt 251 gram. Størrelse ca. 56/57.

 


Varenr.: 10
Vekt: 0.251 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 6000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.