Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

LUFTWAFFE VINTER VENDBAR OVERTREKKSBUKSE. (Goller).

LUFTWAFFE VINTER VENDBAR OVERTREKKSBUKSE. Vendbar Luftwaffe blå til hvit. På den blå siden er fargen skarp og fin. Ingen hull eller slitasje-rifter. Med 4 blåmalte knapper i gylfen og knapp på hver av lommeflappene. Også fin på den hvite siden og med hvitmalte knapper i gylfen og på hver av lommeflappene. Med strammesnorer nede ved buksebena og komplett med bukseselene. På disse skrevet eieren av buksen Goller.

Vinterbuksen er i god størrelse og er i meget pen stand.

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.