Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Luftwaffe menig/underoffiser Flak høylue. (SCHELLENBERG).

Luftwaffe menig/underoffiser Flak høylue. Høyluen er produsert i mørk Luftwaffe-blå glatt uniformsklede. Med rød våpenfarge for FLAK personell. I fronten med Luftwaffe lueørn i aluminium. Begge splintene intakte. Under med kokarde i sink med malt senter i sort og hvit. Begge pins intakte. Med sort lakkreim. Innvendig med lysebrun svettekant i lær. Med beige silke fòr og stemplet med produsenten ORIGINAL SCHELLENBERG STIRNDRUCKFREI D.R.G.M. SONDERKLASSE. Størrelse ca. 56. Bak på kanten 2 bittesmå møllhull ellers er høyluen i strøken stand.
Varenr.: 04
Vekt: 0.232 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.