Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Luftwaffe Gefreiter fliegerbluse.

Luftwaffe Gefreiter fliegerbluse. Fliegerblusen har håndpåsydde kravespeil med 2 måker pånaglet for graden Gefreiter. Med gul farge for Fliegende personal. (Jeg var litt usikker på kravespeilene og tok de av og sjekket de på WAF i USA og de er 100 % originale. Påsydd tilbake av skredder med originaltråd). Skulderklaffene er til å kneppe på med tunge under. På brystet original maskinpåsydd brystørn i brodert tykk bomull (RZM). På armen håndpåsydd gradsvinkel med 1 sølvtresse for Gefreiter (Visekorporal). Komplett med de 5 originale store knappene i fronten og 1 knapp på hver lommeflapp. Innvendig med grålig bomullsfòr. Med 2 innerlommer, lomme til enkeltmannspakke og hemper til å feste beltekroker til.

Størrelse ca. 48/50.

Fliegerblusen er i meget pen stand.

 

- Weitze i Tyskland har en identisk fliegerbluse i samme grad til salgs for kr. 12.000,-.

Og der er alle effektene ny-påsydd !!!

 

https://www.weitze.net/militaria/44/Luftwaffe_Fliegerbluse_fuer_einen_Gefreiten_der_Fliegertruppe_nbsp__322544.html

 

Varenr.: 05
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 7500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.