Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

LUFTWAFFE BÅTLUE. (Fra Herdla flyplass).

LUFTWAFFE BÅTLUE. Båtluen har håndpåsydde luemerker i bomull. Lueørnen er original påsydd med hvit bomullstråd, noe man lett kan se av bildene og noe som var vanlig på menige båtluer. (Sjelden å se en menig Luftwaffe båtlue med maskinpåsydd lueørn). Innvendig med grå bomullsfòr og skrevet navnet på eieren med sort blekk Pakusch. På toppen har Pakusch sydd sammen sidene for å få en litt mer "tøffere" stuk på båtluen. Størrelse ca. 56.

Båtluen er i pen stand.

 

- Denne båtluen fikk en samlerkollega av meg kjøpt på en annonse ved Herdla for mer enn 10 år siden.

Varenr.: 01
Vekt: 0.980 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3100.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.