Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

LASARETT UNIFORM. (1942).

LASARETT UNIFORM. Dette er en standard lasarett eller sanitets uniform. Tyske soldater i alle våpengrener, som ble såret og kom på lasarett eller sykehus, ble ikledd en slik uniform som dette.

JAKKE: I stripete bomull med 5 knapper i fronten. I halsen hempe i messing. Nede 2 utvendige lommer. Bak med en messingknapp ved strammebeltet. Innvendig med innerlomme. Størrelse ca. 50. Ett par knapper har vært byttet under krigen ellers er jakken i pen stand.

BUKSE: I stripete bomull komplett med alle knapper i gylfen og oppe rundt for å feste bukseseler til. Innvendig stemplet med produsenten Karl Fahrbach & Co. 1942. Også stemplet med størrelsen III. Bak i ryggen strammebelte med 2 knapper. Også innsydd størrelse-lapp ved løkken for å henge buksen opp på en knagg. Buksen er i meget pen stand.

 

- Se de siste 3 bilder av SS-Sturmmann Ørnulf Holden hvor han ble såret i kamp og var på lasarett en stund. Iført identisk uniform som den jeg selger her. Så det siste bildet hvor han utskrives fra lasarettet og har fått utdelt såret merke i sølv.

 

Varenr.: 04
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.