Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

KRIEGSMARINE OFFISER FRAKK.

KRIEGSMARINE OFFISER FRAKK. I mørkeblå kvalitets uniformsklede. I fronten 12 store Kriegsmarine knapper og 7 knapper bak. Alle er like og alle er merket 1940 på baksiden. Under den ene lommeflappen 2 oppheng med kroker, som paradedolken skal henges fra. Innvendig med sort silkefòr og med 1 innerlomme. I armene grå bomullsfòr og stemplet med sort: 5-bokstavs koden + produsenten CARL HOLTEN. KØBENHAVN. Frakken er i stor størrelse og i strøken stand !!!

 

Se de siste bilder av en identisk frakk for salg hos "Collectors Guild". Til samme prisen men i mye dårligere stand. Denne frakken også produsert i Danmark så det kan se ut som mange Kriegsmarine frakker ble produsert der.

 

Historie på frakken: For rundt 15 år siden hadde jeg en "ønskes kjøpt" annonse i lokalavisen på Nøtterøy. Den tidligere kommandanten på Oscarsborg Festning ringte meg. På 1970-tallet ryddet de opp på ett lager og de fant denne frakken. På grunn av den utsøkte kvaliteten, så brukte han frakken ved parader og ved finere anledninger.

Varenr.: 05
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.