Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Kriegsmarine Leutnant Ingenieur frakk i brun lær. (Trondheim).

Kriegsmarine Leutnant Ingenieur frakk i brun lær. Frakken er i mørkebrun myk lær. Med 8 store Kriegsmarine knapper påsydd fronten, 2 bak på strammehempen og 2 nede ved armene. Alle knappene er like og i malt glass. Oppå skuldrene 2 mindre knapper i metall. Begge er festet til en base som er sydd inn i frakken slik at knappene kan skrues av. Med nedsydde skulderklaffer for Leutnant. På skulderklaffene pånaglet bransjemerke for Ingenieur.

Innvendig med grålig fòr og med 2 innerlommer med trykknapp på begge. Den ene trykknappen har løs motpart som sitter på knappen. I ryggen skredderetikett påsydd.

Se de siste 2 bilder av tyske Kriegsmarine frakker (nesten helt lik som denne) og disse lange frakkene ble ofte brukt av offiserer på ubåter.

Frakken er i god størrelse og i pen bruksstand.

Frakken er helt urørt og les historien under.

 

Historien på frakken:

 

- Frakken ble kjøpt på ett loppemarked på Trolla ved Ila i Trondheim for mange år siden.

På Trolla var det under krigen en Kriegsmarine forlegning og flere bunkere.

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.