Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Kriegsmarine blå bluse med halssnor.

Kriegsmarine blå bluse med halssnor. Blusen er sydd i mørkeblå bomull og med tvinnet lyseblå halssnor. Bak i nakken krave i samme blå stoff. (Den lyseblå kraven med hvite striper skal hvile på den mørkeblå kraven). Med dobble metall knapper nede på hver arm. Innvendig påsydd en hvit etikett, hvor soldatnummer er påskrevet.

Blusen har noen små slitasjehull her og der ellers i pen stand.

 

Denne type bluse ble brukt under alle menig Kriegsmarine jakker.

 

- Ikke så ofte å se disse Kriegsmarine blusene og denne aktuelle blusen er kjøpt hos Helmut Weitze i Hamburg i fjor for Euro. 280.-.

 

Varenr.: 10
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.