Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Komplett Luftwaffe Oberstleutnant flyver.

Komplett Luftwaffe Oberstleutnant flyver. Bestående av flyverjakke i brun glatt lær, kaki sommer flyverbukse, flyverstøvler, høylue, belte, kartmappe, pistoltaske og 2 fine gamle kopier av Rikkerkorset med sverd og ekeløv + Pour LeMerite.

 

Dette er en knallfin gruppe hvor jakken har original påsydd brystørn og Pilotmerke. Skulderklaffene er originalt nedsydde. Med 5 knapper i fronten og knapper nede ved armene. Også med strammespenner nede på hver side. Med en brystlomme. Innvendig med rutete bomullsfòr. Størrelse ca. 50. Jakken er i meget pen stand. Denne kaki flyverbuksen er sjelden og den er komplett med alle knapper og beltespenne i aluminium. God størrelse på buksen. I pen bruksstand uten skader eller møllhull. Høyluen er i nydelig stand med en meget fin og høy form. Med håndbroderte merker påsydd. Innvendig med grå svettebånd som er stemplet og med produsenten CW (Clement Wagner). Størrelse ca. 57. Flyverstøvlene er meget pene og helt komplette med strammestoppene oppe og nede helt uten skader og under med de originale sålene. Offiser belte, kartmappe og pistoltaske er alle i lys brun lær som ofte ble brukt av Luftwaffe. Pistoltasken er påskevet med navnet på offiseren under lokket og det samme under lokket på kartmappen. De 2 medaljene er gode gamle kopier som gjør seg godt i halsen og flyveren har også ett silke-skjerf i halsen.

 

- Flere bilder legges snart ut. Bla. innvendig i alle plagg.


- Uniformen selges i kommisjon for kunde.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 29400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.