Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

KOMPLETT HITLERJUGEND/LUFTWAFFE FLAK HELFER MOD.44 UNIFORM.

KOMPLETT HITLERJUGEND FLAK HELFER MODELL 1944 UNIFORM.

Uniformen består av følgende:

 

- HJ/LW FLAK Battlejakke. Med HJ armbind og med befalsgrad på skulderklaffene og med 5 metall-merker på og over lommen. Alle merkene har nål bak, er stemplet og i strøken stand. Battlejakken har originalt påsydd brystørn og med tre-på skulderklaffer for befal. På hver av skulderklaffene pånaglet en stjerne og med sølvstripe påsydd. Graden er Oberkameradschaftsführer. Alle knapper originalt påsydd. På lommen hemper til en utmerkelse og det følger med 5 merker og nåler som bildene viser. På armen sen modell Hitlerjugend armbind som er med påtrykket hakekors. Innvendig med grå bomullsfòr. Størrelse ca. 50. Battlejakken er i meget pen stand uten rifter eller møllhull.

Det finnes også en annen modell HJ Flak jakke som har synlige knapper. Se siste bildet og der har gutten til venste samme graden.

 

- HJ/LW FLAK rett bukse. I samme stoff og stand som battlejakken. Buksen tilhører jakken. Størrelse ca. 50 men er lang i bena. Buksen er i meget pen stand uten rifter eller møllhull.

 

- HJ modell 1943 "Einheitzmütze" lue. I fronten originalt påsydd HJ merke i maskinbroder bomull (BeVo). Med 1 knapp i fronten. Innvendig med grålig bomullsfòr. Størrelse ca. 56. Luen er i pen stand uten rifter eller møllhull.

 

- HJ belte med spenne. Med stål beltespenne som er forsølvet og er strøken i malingen. Stemplet bak. Med sort lær. Belte med spenne er i meget pen stand.

 

- HJ lave sko (Snurrschue). Nydelige sko i myk sort lær og komplett med alle nagler under. Godt stemplet under med bla. størrelse 37.

 

 

- I spillefilmen "DER UNTERGANG" ser man identiske uniformer i bruk. På slutten av filmen er det noen HJ ungdommer som prøver å forsvare en gate i Berlin med en Flak 88 kanon. 

 

- En sjelden uniform !!!

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 20000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.