Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

ARTILLERI JÄGER LEUTNANT UNIFORMSJAKKE.

ARTILLERI JÄGER LEUTNANT UNIFORMSJAKKE: I brunlig glatt og litt stiv uniformstoff, ofte brukt om sommeren. Med mørkegrønn krave og med hemper i messing i halsen. Med originalt maskinpåsydde kravespeil. Med skulderklaffer med hemper under for å kneppe på skuldrene. Matt sølv over og rød våpenfarge under for Artillerie. Med original maskinpåsydd brystørn. Den er håndbrodert med tykke sølvtråder. På armen original håndpåsydd Jäger armmerke i brodert bomull (RZM-utførelse). Dette armmerker har aldri vært tatt av armen. Det ser man lett da merket har løsnet litt på venstre side og fargen under er mye mørkere og er ikke bleket. På lommen 3 doble hemper til 3 utmerkelser. Over lommen 3 hemper for å feste båndspenne til. Det følger med stor modell båndspenne til Krigsfortjenestekorset 2 klasse med sverd + Østfrontmedaljen. Innvendig med oppheng til å henge dolk eller sverd fra. Stemplet på klipset DRGM A (Assmann) og komplett med lær-flappen bak. Uniformsjakken er i størrelse ca. 48.

Ingen rifter eller møllhull.

 

- Denne uniformsjakken er 100 % urørt og er en av de bedre Wehrmacht sommer-jakkene jeg har hatt inne for salg !!!

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 10000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.