Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

De kjempende soldaters unge kamerater.

De kjempende soldaters unge kamerater. Dette er en fin artikkel jeg nylig fant i SIGNAL. I farger. Her ser man en gruppe Hitlerjugend Flak hjelpere, iført samme uniform som jeg har ute for salg. Min er av en litt senere uniforms-modell med skjulte knapper (battlejakke modell 44) mens guttene på bildet bærer uniforms-modell som kom før. 2 av guttene bærer samme grad som på min uniform. 1 stjerne og 1 sølvtresse på skulderklaffene.

Alle bærer samme brystørn.

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.