Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Artilleri menig/underoffiser høylue. (Erel).

HØYLUE: Artilleri menig/underoffiser høylue. Produsert av en av de mest eksklusive produsenter av tyske høyluer: Erel. Produsert i nydelig glatt grønn uniformstoff. Med skarp rød våpenfarge for artilleri enheter. Lueørn og kokarde i aluminium med rød stoff senter som det skal være på Erel produserte kokarder. Innvendig med lysebrun lær svettebånd stemplet på siden i sølv Erel. Med gul silke-fòr også stemplet Erel under celeloiden. 

Vekt 208 gram. Størrelse ca. 57/58. Høyluen er i strøken stand. 

 

- Dette er den peneste artilleri høyluen jeg noen gang har hatt inne for salg !!! Funnet i Norge.

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.208 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 6000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.