Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Signal offiser høylue. (Peküro).

HØYLUE: Signal offiser høylue. Produsert av Peküro. Produsert i grønn stripete gabardin. Med skarp gul våpenfarge for Signal enheter (Samband). Lueørn er håndbrodert med sølvtråder på mørkegrønn bunn og kokarden er i forsølvet metall med rød papp senter. Innvendig med brun lær svettebånd. Under svettebåndet stemplet: BERNHARD… KÖLN… også stemplet størrelsen 55. Med gul silke-fòr stemplet med sort Peküro. Stirndruckfrei. Deutsches Reichspatent.  Stirndruckfrei betyr at høyluen har dette sorte fløyels-båndet rundt kanten innvendig.

Vekt 230 gram. Størrelse ca. 55. Høyluen er i strøken stand.

 

- Dette er en meget pen signal høylue !!! Funnet i Norge.

 

Varenr.: 09
Vekt: 0.230 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 6000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.