Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

Verdienstauszeichnung für Ostvölker 2. Klasse in Bronze.

Verdienstauszeichnung für Ostvölker 2. Klasse in Bronze. Produsert i bronsepatinert feinsink med mesteparten av bronsefargen inntakt. Bak på båndet med det originale nålfestet påsydd. Båndet er skarp i grønnfargen og ikke bleket.

Medaljen er i nydelig stand.

 

 

Medal for Gallantry and Merit for Members of the Eastern Peoples - Wikipedia

 

 

Weitze har flere 2 klasser for salg og de med mest bronsefarge inntakt, ligger på Euro. 185,- = NOK 2175,- (pr. 16.11.23).

 

Verdienstauszeichnung für Ostvölker 2. Klasse in Bronze (455902) - Auszeichnungen ausländischer Freiwilligen-Verbände in der Wehrmacht - Militaria / Helmut Weitze

 

 

Varenr.: 50
Vekt: 0.120 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.300 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.