Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

ØSTFRONTMEDALJEN I UTDELINGSPOSE. (Rudolf Wachtler & Lange. Mittweida i Sa).

ØSTFRONTMEDALJEN I UTDELINGSPOSE. Innstiftet 26. mai 1942. Tidlig utgave som er blånert og med forsølvet hjelm og kant rundt. På ringen stemplet med produsenten 100 (Rudolf Wachtler & Lange. Mittweida i Sa).

Med langt bånd. Medaljen med bånd er i strøken stand.

Med utdelingspose som er stemplet med produsenten på baksiden Mittweidaer Matallwarenerbeit. Rudolf Wachtler & Lange. Mittweida i Sa. Noen rifter oppe på kanten på høyre side ellers pen.

 

Varenr.: 45
Vekt: 0.220 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.360 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 800.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.