Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

SÅRET MERKE I SORT.

SÅRET MERKE I SORT. Innstiftet 1. september 1939. Tidlig utgave i sortlakkert messing. Foran er mye av den sorte malingen slitt vekk på grunn av bruk. En gang under krigen har nedre nålfeste røket av også har eieren slått 2 hull nede samt bøyd nål-enden ut. Så har han sydd fast nedre del av merke til lommen. En gammel og litt morsom reparasjon.

- Såret merke i sort ble gitt til soldater som ble såret 1 eller 2 ganger. 

Varenr.: 54
Vekt: 0.120 kg
Høyde: 0.440 cm
Bredde: 0.370 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.