Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Gruppe tilhørt: Uffz. Werner Wacker i Artillerie-Lehr-Regiment (mot.)2.

Gruppe tilhørt: Uffz. Werner Wacker i Artillerie-Lehr-Regiment (mot.)2. Wacker har fått tildelt 4 utmerkelser i 1941-1942 som soldat på østfronten: Østfrontmedaljen + Såret merke i sort + Jernkorset 2 klasse 1939 + Krim skiltet; i "II kompanie im Artillerie-Lehr-Regiment (mot.)2".

Det følger med ett sertefikat (Bescheinigung) maskinskrevet, stemplet og signert av Oberleutnant u. Batteriechef og datert den 30.12.1943. Her står utmerkelsene Wacker har gjort seg fortjent til.


- Denne gruppen fikk jeg nylig kjøpt av en mangeårig samlerkollega fra Tyskland og han har nettopp kjøpt loten direkte fra familien.

 

- DA DET IKKE HAR VÆRT NOE INTERESSE FOR GRUPPEN SAMLET, SÅ STYKKER JEG DEN OPP (Noe jeg sjeldent gjør med urørte grupper).

 

Das Artillerie-Lehr-Regiment (mot.) 2 der Wehrmacht (balsi.de)

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.156 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.