Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

Luftwaffe frontflugspange für Transport-und Luftlandeflieger in Bronze.

Luftwaffe frontflugspange für Transport-und Luftlandeflieger in Bronze. Innstiftet 30. januar 1941. Spangen er produsert i feinsink utførelse. Med tykk bronsepatinering. Med Luftwaffeørn pånaglet midten. Denne er i sølv men har blitt mørk med årene. Med rund rett nål og med fine nålfester.

Lengde 76 mm.

Frontflugspangen er i strøken stand.

 

- Frontflugspange i bronse ble tildelt for 20 oppdrag.

 

Varenr.: 95
Vekt: 0.160 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.760 cm
Pris: Kr 3750.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.