Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

Luftwaffe Flugzeugführerabzeichen. (Stoff utgave).

Luftwaffe Flugzeugführerabzeichen. Innstiftet 19. januar 1935. Stoff utgaven for å sy fast på lommen på uniformen. Maskinbrodert med svak gyllen bomullstråd på ørnen og på kransen beige bomullstråd på Luftwaffe-blå uniformsstoff. Bak med ekstra sort stoffunderlag.

Høyde: 6,7 cm.

Bredde: 7,2 cm.

 

Luftwaffe merket er i nydelig stand.

 

Varenr.: 96
Vekt: 0.400 kg
Høyde: 0.670 cm
Bredde: 0.720 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1250.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.