Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

KRIGSFORTJENESTEKORSET 2 KLASSE MED SVERD I UTDELINGSPOSE. (Hermann Bauer).

KRIGSFORTJENESTEKORSET 2 KLASSE MED SVERD I UTDELINGSPOSE. Innstiftet 18. oktober 1939. Dette er en tidlig utgave produsert i messing. Stemplet nede bak på utdelingsposen Hermann Bauer. Schwäb. Gmünd. Skrevet navnet på eieren med blyant oppe bak Obergefreiter Achermann. Utdelingsposen er i meget pen stand men har en rift oppe bak.

Korset er i strøken stand. Med strøkent langt bånd.

Varenr.: 23
Vekt: 0.260 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.480 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.