Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske og norske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Krigsfortjenestekorset 2 klasse med båndspenne + Luftwaffe tildelingsbevis fra Norge. (1941).

Krigsfortjenestekorset 2 klasse med sverd med båndspenne + Luftwaffe tildelingsbevis fra Norge. Krigsfortjenestekorset er av tidlig utgave i lys messing. Med originalt langt bånd. Med båndspenne med pånaglet korslagte sverd i metall. Med nål på baksiden. Begge deler er i strøken stand.

Tildelingsbeviset er utdelt en Luftwaffe offiser og flyver Hauptmann August Theiner som tjenestegjorde i Norge. Tildelingsbeviset er datert 18. Januar 1941 og stemplet med blått stempel Luftgaukommando Norwegen. Også signert en General der Flieger. Øverst på diplomen skrevet med blyant.

Brettet på midten ellers i meget pen stand !!!

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.310 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.