Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

KRIEGSMARINE MARINEARTILLERIE MERKE.

KRIEGSMARINE MARINEARTILLERIE MERKE. Innstiftet 24. juni 1941. I feinsink utførelse. Med forsølvet krans, kanon og Riksørn. Meget pene detaljer foran. Med massiv og rett bakside og med forgylt magnetisk nål og nedre nålkrok. Øvre nålfeste er klemt ned i selve basen. Nedre nålkrok er også felt ned i selve basen.

Vekt: 22 gram.

Merke er i strøken stand.

 

 

Weitze har 2 identiske Marineartilleri merker, begge med forsølvet krans og riksørn og begge er produsert av Schwerin og koster pr. stk. Euro. 420,- = NOK 5000,- (pr. 20. november 2023).

 

 

Kriegsabzeichen für die Marineartillerie (327267) - Auszeichnungen der Kriegsmarine - Militaria / Helmut Weitze

 

Varenr.: 80
Vekt: 0.220 kg
Høyde: 0.540 cm
Bredde: 0.420 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.