Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

JERNKORSET 1 KLASSE 1957.

JERNKORSET 1 KLASSE 1957. 3-delt med senter i jern. Nydelig i den sorte malingen foran. Forsølvet kant og bak. Med flat nål og med kraftige nålfester.

 

- Da det var hundretusenvis av tyske soldater og offiserer, som tjenestegjorde i den tyske hær (Bundeswehr) etter 1945 og de ville jo gjerne bære sine krigs-utmerkelser på parader etc. Så satt regjeringen i gang ny-produksjon hvor hakekorset ble fjernet. Dette ble gjort i 1957. Mange av de tyske utmerkelsene ble produsert av de samme fabrikkene, som under krigen (Steinhauer & Luck, Rudolf Souval ++). Og kvaliteten på arbeidet er ofte den samme som under krigen.

Varenr.: 17
Vekt: 0.140 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.