Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

JERNKORSET 1 KLASSE 1939 MED SKRUE. (Variant med avgass-hull. 1945).

JERNKORSET 1 KLASSE 1939 MED SKRUE. 3-delt med senter i jern. Fin og blank på sølvet rundt. Bak har jernkorset en "pigg" som gjør at jernkorset holder seg rett på lommen og ikke snurrer rundt. Over piggen er det ett hull. Under produksjonen av dette jernkorset så går "avgassene" ut av dette hullet ved stansingen av jernkorset. Ganske uvanlig kan man si og det er kun denne produsenten som produserte jernkorset 1 klasse med dette hullet og det var så sent som i 1945 !!!

 

Varenr.: 15
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2950.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.