Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

Jernkorset 1 klasse 1939. (Kriegsmarinen).

Jernkorset 1 klasse 1939. 3-delt med senter i sortlakkert messing. Malingen på toppen av hakekorset og på noe av årstallet, er slitt vekk, siden dette er på høydene og malingen slites lettere av der. Ingen rust selvsagt.

Bak med kraftig nål som går ut på midten og med kraftige nålfester.

Jernkorset er svakt buet.

Vekt 20 gram.

Jernkorset er i fin combat stand !!!

 

 

- Jernkors 1 klasse med messing senter, var ofte foretrukket utdelt til Kriegsmarine personell, da messing ikke ruster av saltvann.

Men denne varianten med messing kjerne, ble også utdelt til soldater og offiserer i andre tyske våpengrener.

 

Varenr.: 10
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.