Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

JERNKORSET 1 KLASSE 1939 I ESKE. (L/11).

JERNKORSET 1 KLASSE 1939 I ESKE. 3-delt med senter i jern. Fin på sølvet rundt og matt blank på baksiden. Meget fin i den sorte malingen og jernkorset er helt urørt med masse støv på forsiden. Bak med kraftig flat nål som går ut på midten og med kraftige nålfester. Under nedre nålfeste stemplet med produsenten L/11. Jernkorset er i meget pen stand.

Esken har jernkorset i sølv stemplet oppå lokket. Men hvit silke under lokket og hvit fløyel der jernkorset skal ligge. Låsen fungerer utmerket.

Diameter på jernkorset 44 mm.

Vekt med eske 50 gram.

 

Varenr.: 14
Vekt: 0.500 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.