Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

Ehrenkreuz 2 Klasse des Preussischen Landes-Kriegerverbandes. Für Verdienste im Kriegervereins Wesen.

Ehrenkreuz 2 Klasse des Preussischen Landes-Kriegerverbandes. Für Verdienste im Kriegervereins Wesen. Innstiftet august 1921. Produsert i tung forsølvet metall. På ringen stemplet med produsenten H.TIMM. BERLIN. Med det originale båndet med den originale sikkerhetsnålen øverst på båndet.

Medaljen er i meget pen stand.

 

Varenr.: 10
Vekt: 0.290 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 350.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.