Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformseffekter, nåler, miniatyrer, diverse.

WEHRMACHT BRYSTØRN TIL SOMMERUNIFORMEN.

WEHRMACHT BRYSTØRN TIL SOMMERUNIFORMEN. Tidlig modell produsert i forsølvet kobber. Meget gode detaljer på forsiden. Med fin mørk urørt patina. Bak med lang tynn nål og med kraftige nålfester som er påloddet runde baser. Nede på baksiden av brystørnen, hempe for å tre på den nedre hempen som er påsydd over brystlommen på uniformsjakken.

En meget fin brystørn som måler i lengden 94 mm.

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.600 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.940 cm
Pris: Kr 1850.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.