Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformeffekter i stoff, unterlagen, nåler, etc.

DIVISJONS-NÅL. Tysk divisjon stasjonert i Norge. (Gullsmed Stavanger).

DIVISJONS-NÅL. Rett. I sølv. Stanset men ikke klippet/filet av gullsmeden. Dette er en nål, som ble produsert i Norge, for tyskerne. Gullsmeden som lagde disse nålene i sølv, hadde forretning i Stavanger. Nålen har motiv med ett skjold med fire piler. Denne logoen har tilhørt en tysk divisjon som var stasjonert i Norge rundt 1940 og utover.

Størrelse: 16 x 13 mm.

I strøken stand.  

 

- Denne uferdige nålen, er kjøpt fra ett dødsbo etter en gullsmed i Stavanger.

 

Varenr.: 88
Vekt: 0.100 kg
Høyde: 0.160 cm
Bredde: 0.130 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.