Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske nåler, uniformseffekter og diverse.

MØLLKULER !!!!

Jeg har fått tak i ett lite parti møllkuler fra ett norsk lager. Hver pose inneholder ca. 20 møllkuler.

Dette er et "MÅST" for oss samlere av stoff - det vil si uniformer og hodeplagg. Enten på utstillingsdukker eller lagret i esker, så bør man ha møllkuler. Lagret i esker eller på loftet i dressposer eller regelrett i skuffer og skap, hvor man har samleobjekter i stoff eller på samlerrommet. Etter min erfaring så bør man ha møllkuler på disse plasser så ikke møllen legger egg og avkommet spiser og ødelegger store verdier !!! Ser man en møll på samlerrommet (kaki i fargen og flyr veldig uregelmessig. Da har man store problemer. Møllen har da lagt egg og skaden er gjort. Når larven klekkes så elsker de gammelt uniformsstoff).

Er man borte på ferie er det spesielt viktig å ha møllkuler tilgjengelig.

 

Ellers er støvsuging også meget viktig på samlerrommet. Og sist men ikke minst:

IKKE VÆR FRAVÆRENDE PÅ SAMLERROMMET I LANGE TIDER AV GANGEN.


Varenr.: 84
Vekt: 0.730 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.800 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 200.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.