Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformeffekter i stoff, unterlagen, nåler, etc.

KRIEGSMARINE RING-PLATE. M.A.A. NORGE. (Gullsmed Stavanger).

KRIEGSMARINE RING-PLATE. Buet. I sølv. Dette er en plate som skal sitte i fronten på sølvringer, som ble produsert i Norge, for tyskerne. Gullsmeden som lagde disse sølvringene hadde forretning i Stavanger. Platen har motiv med M.A.A. NORGE. Bokstavene M.A.A. står for - Marine Artillerie Abteilung med korslagte ankere og NORGE.

Størrelse: 14 x 18 mm.

I strøken stand.  

 

- Disse frontplatene til ring, er kjøpt fra ett dødsbo etter en gullsmed i Stavanger.

 

Varenr.: 86
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.180 cm
Bredde: 0.140 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.