Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske pins og uniformseffekter etc.

Kystartilleri ring KRIEGSWEIHNACHT 1941. FREDERIKSHAVN. (830 S).

Kystartilleri ring KRIEGSWEIHNACHT 1941. FREDERIKSHAVN. Ringen er produsert av en gullsmed i Danmark. Denne gullsmeden har firmalogo stemplet innvendig A.AB. 830 S. I midten anker med vinger og bombe - Marineartilleri. Ringen er tykk, tung og kraftig (16 gram) og med utvendig diameter 24 mm. Ringen er i god størrelse.


Ringen er i strøken stand.


- Jeg har vist ringen til flere danske stor-samlere men ingen av dem har sett denne ringen tidligere så den må ha vært produsert i ett lite opplag for menige og offiserer stasjonert i Frederikshavn julaften 1941.


- MEGET SJELDEN !!!

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.160 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.240 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5100.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.