Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformseffekter, nåler, miniatyrer, diverse.

KRIEGSMARINE BRYSTØRN TIL SOMMERUNIFORMEN. (SCHWERIN. BERLIN 68).

KRIEGSMARINE BRYSTØRN TIL SOMMERUNIFORMEN.

Tidlig modell produsert i gullforgylt aluminium. Meget gode detaljer på forsiden. Med fin patina. Noen slitasjepunkter her og der. Bak med lang tykk nål og med kraftige nålfester. Nede på baksiden av brystørnen kraftig hempe for å tre på den nedre hempen som er påsydd over brystlommen på uniformsjakken. På midten stemplet med produsenten SCHWERIN. BERLIN 68.

En meget fin brystørn som måler i lengden 95 mm.

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.950 cm
Pris: Kr 1850.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.