Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske nåler, uniformseffekter og diverse.

HITLERJUGEND BREVPRESSE.

HITLERJUGEND BREVPRESSE. Ingen av disse Hitlerjugend brevpressene er like da alle ble håndlaget av sort onyx. Stenen veier 102 gram og er slipet rett på en side ellers ujevn på de andre sidene. På toppen montert en tidlig utgave av Hitlerjugend medlemsmerke. Under pålimt grønn filt.


Målene er høyde 2 cm. bredden 4.4 cm. og lengden er 4.5 cm. Vekten er 102 gram. Selve Hitlerjugend merke er i meget pen stand. 

 

- SJELDEN ! 

Varenr.: 07
Vekt: 0.102 kg
Høyde: 0.200 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 600.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.