Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske effekter i stoff og metall.

HITLERJUGEND BREVPRESSE + MEDLEMSMERKE + BELTESPENNE.

HITLERJUGEND BREVPRESSE + MEDLEMSMERKE + BELTESPENNE.  Denne loten har jeg nylig overtatt av en tysk samlerkollega som har kjøpt effektene direkte av familien sist sommer. Brevpressen er sjelden !!! 

HITLERJUGEND BREVPRESSE: Det finnes flere varianter av disse, da alle ble håndlaget av sort onyx. Stenen er på 102 gram og er slipet rett på en side ellers ujevn på de andre sidene. På toppen montert ett tidlig Hitlerjugend medlemsmerke. Under pålimt grønn filt. Målene er høyde 2 cm. bredden 4.4 cm. og lengden er 4.5 cm. Selve Hitlerjugend merke er i meget pen stand. HITLERJUGEND MEDLEMSMERKE: Tidlig modell med farget emalje foran. Noen riper på emaljen ellers i pen stand. Bak med nål og stemplet RZM M1/159. HITLERJUGEND BELTSPENNE:  I forniklet jern. Bak stemplet  RZM M/4/27. Beltespennen er i pen stand.

- I denne loten er det Hitlerjugend brevpressen som er en godbit !!!

Varenr.: 05
Vekt: 0.142 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.