Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske nåler, uniformeffekter i stoff, unterlagen, etc.

Heeres Verwaltung par skulderklaffer Leutnant + en single.

Heeres Verwaltung par skulderklaffer Leutnant + en single.

PAR: Oppå med matt sølv og med HV metallmerke. På den ene er merke pånaglet på den andre er merke løst og festet med en nål. Med hvit våpenfarge rundt og under med grønn bomull. Skulderklaffene er til å sy ned og i pen stand. Litt lim innerst.

SINGLE: Oppå med matt sølv og med HV metallmerke. Med hvit våpenfarge rundt og under med grønn bomull. Skulderklaffen er til å sy ned og i pen stand. Noe skader kun i overflaten under.

Lengde 11 cm.

Skulderklaffene er i pen stand.


Varenr.: 27
Vekt: 0.460 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.110 cm
Pris: Kr 400.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.