Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformseffekter, nåler, miniatyrer, båndspenner, diverse.

Gebirgsjäger portrett-maleri. Hauptfeldwebel i ett Gebirgsjäger Regiment. 1942. (Olje på lerret).

Gebirgsjäger portrett-maleri. Hauptfeldwebel i ett Gebirgsjäger Regiment. Dette er ett originalt oljemaleri malt på lerret. Det er datert og signert nede til venstre 21/IV-42 - A  Prosch.

Dette maleriet er malt av en dyktig kunstner og det ser man av den høye kvaliteten og de fine detaljene. Underoffiseren bærer en modell 1936 uniformsjakke og han er iført en Gebirgsjäger Bergmütze med brune bakelittknapper. Over lommen bærer han en båndspenne med Krigsfortjenestekorset 2 klasse 1939 med sverd + Lang og Tro tjeneste i Wehrmacht medaljen. På lommen ser det ut som han bærer noe som kan ligne på DRL Sportsmerke i gull.

Maleriet har vært sammenrullet og har noen ubetydelige sprekker på toppen av malingen på høyre siden, ellers i meget pen stand.

Maleriet måler 60 x 46 cm.

Vekten er 136 gram.

 

- SJELDEN.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.136 kg
Høyde: 0.600 cm
Bredde: 0.460 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5750.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.