Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske pins og uniformseffekter etc.

BÅNDSPENNE MED 4 BÅND.

BÅNDSPENNE MED 4 BÅND. Det første båndet er til "Krigsfortjenestekorset". Det andre er båndspennen til en tysk medalje fra 1 v.k. Den tredje er "Kriegsdeltagerkorset med sverd 1914-1918" og den fjerde er "Tro tjeneste medalje i sølv for 25 år".

KVK båndet er satt på i ettertid og nål-hempen mangler ellers meget pen og ikke noe problem å feste denne båndspennen på en tysk uniform.

Varenr.: 70
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.200 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.600 cm
Pris: Kr 200.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.