Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

WOLCHOW STAV. (Waffen-SS 1943).

WOLCHOW STAV. Rikt utskåret. Øverst selve håndtaket som er slett. Så ornamenter hele veien ned. Oppe utskåret 1943. Under årstallet en masse SS runer som går rundt og ned 15 cm. Ellers mange forskjellige utskjæringer.

Lengde 84 cm.

Wolchow staven er i pen stand.

 

- Wolchow staver ble utskåret av tyske soldater og offiserer i felt. Men de ble også utskåret av lokalbefolkningen. Ved Leningrad der Legionen var forlagt, var det mange frontkjempere som fikk byttet til seg en Wolchow stav mot mat og det var russiske treskjærere som skar ut svært detaljerte staver. Se bilder av 2 russere som skjærer ut slike Wolchow staver.

Ellers viser de siste bilder forskjellige modeller av Wolchow staver og ingen er like !!!

 

Varenr.: 19
Vekt: 0.338 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.840 cm
Pris: Kr 1800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.