Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Wehrmacht dobbeldekal hjelm - gave askebeger. (Navn, avdeling, by og 1941).

Wehrmacht dobbeldekal hjelm - gave askebeger. Hjelmen er produsert i "Feinsink" og lakkert i en gyllen-brun farge. Hjelmen har begge de originale dekalene intakte og de er rundt 98 % strøkne. Innvendig er det skrevet følgende: Andenken (minne) von der 1. Artl. Ers. Abt. mot. 70. Mannheim 1941 også navnet på eieren av hjelmen Obergefr. Zengerle. 


Høyde 5 cm. Lengde 10 cm. Hjelmen er i meget pen stand. 

 

- Disse hjelmene kunne man bl.a. kjøpe på kantina og var populære å gi som gaver eller lage som ett minne fra tjenestestedet. Selv har jeg hatt en 100 % identisk som denne som har tilhørt en norsk frontkjemper og som også var navnet som denne. 

Varenr.: 09
Vekt: 0.122 kg
Høyde: 0.500 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.100 cm
Pris: Kr 2000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.